skip to Main Content

Wie ben ik

sandra de vrede liff

Sandra de Vrede
Liff

Ik ben Sandra de Vrede, 37 jaar zelfstandig ondernemer van het prachtige horeca bedrijf Liff aan de Brink in Assen. Dit doe ik samen met mijn partner Dinand Timmer. We hebben samen ook een mooi gezin met 2 kinderen Moos 4 jaar en Fae 2 jaar. We zijn Liff in december 2010 begonnen en bestaan inmiddels 8 jaar.

Waarom de Business Voice

De Business Voice of Assen is een mooi initiatief voor startende ondernemers om echt op te starten. Ze zeggen altijd “het is niet wie je bent, maar wie je kent”. Een podium als de Business Voice kan je net de contacten en kennis meegeven die je verder brengen.

Waar draai ík mijn stoel voor om?

Ik draai mijn stoel voor een compleet plaatje en een idee wat onderscheidend is. Iets wat gericht is op de toekomst.

Wat kunnen ondernemers verwachten van jou als coach?

Ik ben een ondernemer welke zich ontwikkeld heeft door ervaring, kan goed reflecteren en de spiegel voor houden. Ben altijd bezig met wat wil je bereiken en wat is je pad. Is het realistisch of moet je je pad bijstellen. Ben iemand die beter kan coachen op persoonlijke ontwikkeling en drive dan echte commerciële input

Back To Top