skip to Main Content

Jurylid Peter Deuling van Rabobank Assen en Noord-Drenthe stelt zich voor.

Wie ben Ik

Peter Deuling
Rabobank

Mijn naam is Peter Deuling. Ik ben Accountmanager zakelijk bij de Rabobank. Elke dag voer ik gesprekken met ondernemers over het maken financiële keuzes om hun bedrijf nog succesvoller te maken. Achter deze keuzes zitten tal van onderwerpen, bijvoorbeeld; wat is mijn strategie, hoe pas ik marketing doeltreffend toe, hoe zie ik de toekomst voor me. Verder ben ik een expert in het vinden van financiële oplossingen en beschik ik over een groot en divers netwerk van zakelijke professionals en bedrijven.

Waarom de Business Voice?

Ik doe mee als coach bij de Business Voice Assen, omdat ik graag mensen help hun ideeën een boost te geven. Ik krijg energie van enthousiaste (aankomend) ondernemers die vol passie hun hart volgen.

Waar draai ik mijn stoel voor om?

Ik ga mijn stoel draaien voor innovatieve ideeën, waarbij ook is nagedacht over het toekomstige business model. Met andere woorden, idealisme gecombineerd met realisme.

Wat kunnen ondernemers verwachten van mij als coach?
Ondernemers kunnen van mij verwachten dat ik kritische vragen durf te stellen als het gaat om de haalbaarheid van de plannen. Daarnaast beschik ik uiteraard over financiële kennis en heb ik toegang tot een groot netwerk van uiteenlopende disciplines

Back To Top