skip to Main Content

Jurylid Maarten Overeem van Idee101 stelt zich voor.

Wie ben ik

Maarten Overeem
Idee 101

Ik ben Maarten Overeem, 37 jaar, ondernemer uit Assen. Ik geloof heilig in intrinsieke motivatie en dat er in ieder persoon een ondernemer schuilt. Ik ben dol op vuurtjes stoken (zowel letterlijk als figuurlijk), het internet, ondernemerverhalen, dromen, surfen, reizen. Ik ben een echte gezinsman met een lieve vrouw en twee kids.

Wat doe ik

Op dit moment ben ik mede-eigenaar en oprichter van softwarebedrijf Idee101 en de makers van ons online ERP-systeem Cleverdesk. Daarnaast ben ik betrokken bij diverse initiatieven om het ondernemerschap te versterken in het Noorden.

Waarom Business Voice Assen

Vroeger dacht ik altijd dat je pas op later leeftijd coach moest worden. Nu ben ik ervan overtuigd dat je prima kunt coachen terwijl je zelf midden in je eigen onderneming zit. Daarbij vind ik het erg leuk om het nieuwe talent van Assen en Drenthe te mogen aanhoren en beoordelen.

Waar draai ík mijn stoel voor om:

Ik ben vooral geïnteresseerd in de ondernemer en niet de onderneming, wat is haar/zijn drive en motivatie. Ik vind schaalbaarheid belangrijk en ook de factor tech (in wat voor vorm dan ook).

Wat kunnen ondernemers verwachten van jou als coach?

Ik ben erg goed in het bedenken van oplossingen en creatieve (maar ook rendabele en realiseerbare) ideeën. Daarnaast heb ik een groot netwerk waar ik ook goed uit kan putten om de ondernemer verder te helpen. Als laatste hou ik ook echt van concretiseren, dus samen kansen zien, kansen verzilveren en daarmee waarde creëren.

Back To Top