skip to Main Content

Jeroen Sprangers
Rein Advocaten

Jeroen Sprangers, partner en advocaat bij Rein Advocaten & Adviseurs in Assen. Ik ben dol op Aziatisch eten, zeilen, snowboarden met mijn vrouw en kids, korte weekendtrips en ravotten met mijn hond. Ik heb ervaringen met herstructureringen en als IT-specialist heb ik een voorliefde voor innovatie, startups en bijzondere samenwerkingsverbanden. Dankzij betrokkenheid als coach en jury bij ondermeer Startupweekend en ons REINlab vanuit The Big Building Groningen is mijn passie voor startups en innovatie ontstaan.

Ik krijg er enorm veel energie van om met mensen te sparren over nieuwe ideeën en innovaties. Ik heb een hekel aan “koffieclubjes” die uit naam van innovatie maar wat weg filosoferen en draai mijn stoel pas om bij de persoon die een duidelijke visie voor ogen heeft, die wil doorgroeien en iets van zijn of haar idee wil maken. Daarnaast word ik enthousiast van lean management en ben ik een grote voorstander van het gebruik van MVP, minimum viable product.

Ik zal je uitdagen om verder te denken en out of your comfort zone te komen. Als advocaat kan ik je juridisch adviseren en als coach tijdens de Business Voice helpen met commerciële input. Een groot netwerk is iets wat je niet moet onderschatten en waar je altijd op kan terug vallen.

Back To Top