skip to Main Content

Jurylid Henriette Veenstra van ikonderneemhet.nl stelt zich voor!

Wie ben ik?

Hernriëtte Veenstra
Ikonderneemhet.nl

Henriëtte Veenstra, sinds 1994 adviseur voor ondernemers en zelf ook ondernemer. Vanuit mijn adviesbureau Onderneem ’t help ik zowel starters, groeiers als ondernemers in zwaar weer met keuzes maken en stappen zetten en bouw ik business communities middels advies en verbinding op ikonderneemhet.nl. Ik geloof in de kracht van ondernemerschap en ondernemers en wat zij teweeg (kunnen) brengen. Kernwoorden: ambitie, energie en verbinden.

Waarom Business Voice Assen?

Ik zet mij in voor BVA omdat ik er een uitdaging in zie om ondernemers mét pit te adviseren en te begeleiden naar het in de markt zetten van een product of dienst waar zij volledig voor willen gaan. BVA is een prachtig podium om daadkrachtig van start te gaan. Daar draag ik graag mijn steentje aan bij.

Waar draai ík mijn stoel voor om?

Als ik geloof in je ambitie en aan je verhaal kan voelen dat jij je missie waar wilt maken heb je grote kans dat mijn stoel voor jou draait. Ik wil in jouw pitch horen dat je bereid bent om hard te werken, hindernissen wilt nemen en successen kunt vieren.

Wat kunnen ondernemers verwachten met jou als coach?

Ik ben een coach die er geen doekjes om windt. Mijn persoonlijke kwaliteiten: helder, to-the-point en in staat om mensen in hun kracht zetten en het beste uit zichzelf te laten halen. Verder ben ik loyaal, een harde werker, energiek, prikkelend en voortvarend.

Back To Top